[vc_row css=”.vc_custom_1495710509444{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column padding_bottom=”0px” margin_bottom=”0px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1496665768454{margin-bottom: 40px !important;}”]

Avis legal

[/vc_column_text][vc_column_text responsive_text=”true” font_size=”25px”]Dades registrals i generals

TORNE-BLANCH-PACHO-NET ADVOCATS ASSOCIATS SCP (en endavant “TPBN”) es una Societat Civil Professional inscrita al Col·legi d’Advocats de Granollers, amb C.I.F nº J-58.927.773. Les nostres dades de contacte són les següents: Domicili Social: c/ Major 103, 1er de -08470-Sant Celoni (Barcelona); Telèfon: 938671500 i Correu Electrònic: tpb.advocats@icab.cat.

La normativa aplicable al exercici de la nostra professió la podrà trobar a la pàgina web: www.cgae.es

Objecte i contingut de l’espai web

El present espai web té un caràcter merament informatiu. L’ informació inclosa en aquest espai web, especialment a qualsevol del Bolletins no constitueixen en cap cas un mitjà d’assessorament i la seva utilització és responsabilitat exclusiva de l’usuari.

Protecció de Dades

TPBN és reserva la facultat d’incloure en un fitxer les dades de caràcter personal creat sota la nostra responsabilitat, les dades que vostè ens faciliti voluntàriament (per exemple a través del correu electrònic o de formularis posats a la seva disposició en el present espai web) amb la finalitat de poder gestionar les vostres peticions i/o consultes. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint a tal efecte un escrit (acompanyant còpia d’un document oficial que l’identifiqui) a TPBN (c/ Major 103, 1er, -08470-Sant Celoni (Barcelona)), o enviant un correu electrònic a tpb.advocats@icab.cat, assenyalant al sobre o a l’assumpte del missatge la referència: “Advertència legal”.

Enllaços

A l’entrar en qualsevol dels enllaços (o hiper enllaços) que poden aparèixer en el nostre espai web, vostè accepta fer-ho a títol informatiu i reconeix que TPBN no exerceix cap tipus de control ni respon del contingut de l’ informació a la que s’accedeix.

Llei aplicable

La present advertència Legal, és regeix per la normativa estatal aplicable.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]