Presentació

Torné – Blanch – Pacho – Net Advocats Associats S.C.P., es un despatx professional d’advocats amb més de 30 anys d’experiència, fundat l’any 1986 a la localitat de Sant Celoni. Oferim serveis jurídics integrals en les diferents àrees del Dret, tan de caràcter preventiu, com contenciós.

Valors

Aquest despatx professional neix, amb la intenció de que el client estigui sempre INFORMAT, des de el primer moment, dels DRETS que té davant el problema que ens planteja.

No sempre és possible donar una resposta immediata al client, el professional ha d’examinar de manera detallada el cas, la documentació de que disposa i la legislació aplicable, per tenir un CRITERI clar. Treballem amb el nostre propi criteri jurídic i sempre amb benefici del client.

Treballar HONESTAMENT i amb PROFESSIONALITAT, ens porta al reconeixement del client i a la satisfacció pel treball ben fet, oferint sempre SOLUCIONS als PROBLEMES que ens plantegen. Treballem al costat del client, sempre de forma PERSONAL i directa, involucrant-lo en la solució del problema que ens planteja, explicant-li els passos a seguir i la raó del mateixos, donant-li SEGURETAT i TRANQUIL·LITAT. La TRANSPARÈNCIA en l’exercici de la professió, es una altra eina indispensable de la nostre manera de treballar.

No tenim dubtes que el nostre objectiu és resoldre problemes.

Història

sant celoni

Fundat l’any 1986 a Sant Celoni, neix amb la voluntat d’oferir serveis d’assessorament jurídic de primer nivell i d’integrar-se totalment a la comarca del Vallès Oriental, com així ha estat en els últims 30 anys, on el projecte no ha parat de créixer, havent esdevingut un despatx de referència a la comarca.